Cilat janë nevojat digjitale të organizatës tuaj?

Fondacioni Catalyst u bën thirrje të gjitha organizatave të shoqërisë civile dhe mediave të pavarura që të plotësojnë një studim mbi nevojat teknologjike, pengesat dhe praktikat.

Rezultatet do u prezantohen donatorëve, në mënyrë që ne t'i ndihmojmë ata të kuptojnë mënyrat në të cilat ata mund t'i ndihmojnë organizatat t’i tejkalojnë sfidat më të mëdha teknologjike në këtë kohë krize.

Ju lutemi ju lutemi të plotësoni anketën deri të hënën, 25 maj, në këtë link. Nuk do të marrë më shumë se 20 minuta nga koha juaj. 

Në qoftë se keni ndonjë pyetje, lirisht shkruani kolegut tonë Tomas Momçiloviç nga Fonacionin Catalyst Balkans në [email protected]

Ju Falemnderit!