Panel diskutimi: Filantropia dhe roli i OJQ-ve

Me datën 20 Nëntor, duke filluar nga ora 19:30 – 20:30, në Konferencën virtuale
DIASPORA FLET 2020, mbahet Paneli i Diskutimit Paralel me temën ‘Filantropia dhe roli i OJQ-ve’ do të moderohet nga Drejtoresha Ekzekutive e FIQ, Dajana Berisha, ku panelistë do të jenë: Shpresa Xhakli, Taulant Hoxha, Mark Kosmo, Richard Lukaj dhe Laura Ivezaj.
Si duhet t’i qasemi; Si të kërkojmë transparencë? Si të implementohen dhe raportohen paratë e marra nga donacionet, si dhe efikasiteti dhe efektiviteti i donacioneve si një mënyrë për ndërtimin e besimit, e shumë tema të tjera.
Ju ftojmë ta ndiqni!
Image may contain: 12 people, text that says 'PANEL DISKUTIMI Filantropia dhe roli OJQ-ve Data: E Premte, 20 Nentor 2020 Ora: 19:30 20:30(CET) 20:30 DIASPORA FLET VIRTUAL GLOB- AL2020 Mark Kosmo Global Albanians Foundation Taulant Hoxha Kosovo Society Foundation( (KCSF) Richard Lukaj Lukaj Foundation Shpresa Xhakli CEO OJQ Autizmi Dajana Berisha- Moderatore FIQ -Kosove Laura Ivezaj Blue Cross Blue Shield Miçiganit'