Trajnim online – Mbledhja dhe analizimi i të dhënave

Resource Center ju fton ta ndiqni trajnimin online me temë “Mbledhja dhe analizimi i të dhënave”.

Bashkohuni live me ne dhe trajnerin tonë z.Rinor Qehaja përmes faqes sonë, ditën e martë, 10 nëntor, nga 14:00 – 16:00 për të mësuar më shumë rreth procesit të mbledhjes dhe analizimit të të dhënave në projekte.

Mos e humbisni këtë mundësi për t’u informuar më shumë rreth mbledhjes dhe analizimit të të dhënave në projekt!

https://zoom.us/…/regi…/tJEodeipqTItHNLlMu22ClCfanV_5oK-K9LN
____________________________________________________